Endringer i kronerulling

Jeg kaster inn håndkleet.
Neida, ikke for bedriften, men på mitt forsøk å redde meg selv før jeg prøver å hjelpe andre. Kun en uke inn i kronerulingen ble det vanskelig for meg å fortsette å be om penger direkte. 

Jeg er kjempetakknemlig for alle bidragene jeg har fått, både gjennom økt omsetning og direkte donasjoner. Jeg har fått betalt mange regninger og har mer my pusterom enn jeg hadde for under to uker siden, selv om jeg fortsatt har en god del forfalte regninger (spesielt moms, skatt og aga...)

Jeg ønsket å starte en nettbutikk med noe som solgte ting som ikke bidro til økt forurensning, for å på sikt gi meg en viss grad av passiv inntekt så jeg kunne jobbe med det jeg vil, når jeg vil.

Vi har ikke nådd dit ennå, men kanskje vi når dit hvis jeg begynner å faktisk gjøre mer av det jeg vil likevel, så lenge jeg greier å gjøre det med nok grensesetting for meg selv og bedriftens økonomi.

Jeg kommer til å begynne å be om bidrag til familier som trenger penger for å komme seg ut av Gaza istedenfor bidrag til egen bedrift. Jeg kan "betale" med digitale produkter, mønster, instruksjoner, veiledning og annet. Jeg kan ikke donere fra salg av fysiske produkter før jeg faktisk går med overskudd, selv om jeg gjerne vil.

Jeg kan ikke klare dette hvis ikke kundegruppen til MyVisibleMend vokser.

Paralellt med arbeid med å bidra til å hjelpe Operation Olive Branch å få familier ut av Gaza kommer jeg derfor også til å komme med konkrete forslag og forespørsler for hva dere kan gjøre for å hjelpe my visible mend å vokse slik at jeg får flere ressurser til å gjøre en større forskjell.

Tusen takk for hjelpen så langt! 🙏

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published