JULEN 2020

Skal du kjøpe julegave fra MyVisibleMend?
Hvis du ønsker å sende gaven direkte til mottakker kan du skrive det i kommentar i handlekurven, så fester vi fraktetiketten på den ene siden, og til og fra lapp og klistremerke på den andre, og pakker i eske når vi har en i passe størrelse (hvis ikke kommer det i pappkonvolutt for de formatene vi ikke har eske for, men da også med til og fra lapp)

Skriv: Gave til ..... fra .... i kommentarfeltet, så pakker vi på denne måten, og dropper å legge oppi plukkliste som har priser på. 
Eksempel: "Gave til Lucas fra Eva"
Håper dette kan gjøre julehandelen hos oss litt hyggeligere! :)

 

Bestill innen 12 fredag 18 desember for at postens garanti skal gjelde. Vi sender ut fortløpende etter det også, og noe kommer kanskje frem, men det kan ikke garanteres etter 18)

HENTING/ PICK UP
Jeg kommer ikke til å være like mye  på kontoret uke 52, men jeg er på kontoret tirsdag 22.12, mellom 10-18, så det er mulig å hente pakker da hvis du handler etter fredag 18. desember og vil være sikker på å få pakken i tide.

Hvis du ikke vet helt hva du skal bestille, eller handler for sent til at det kommer frem i tide kan du alltids kjøpe gavekort! 
Under gavekortene har jeg lagt inn bilder du kan printe ut og skrive inn beløp og koden du får på epost. Slik håper jeg det blir en hyggeligere gave å gi! 

Det er et a4 ark som kan brettes og limes, alternativt monteres på papp eller noe :)