JULEN 2021

Skal du kjøpe julegave fra MyVisibleMend?

Hvis du ønsker å sende gaven direkte til mottakker kan du skrive det i kommentar i handlekurven, så fester vi fraktetiketten på den ene siden, og til og fra lapp og klistremerke på den andre.

Skriv: Gave til ..... fra .... i kommentarfeltet, så pakker vi på denne måten, og dropper å legge oppi plukkliste som har priser på. 

Eksempel: "Gave til Lucas fra Eva"
Håper dette kan gjøre julehandelen hos oss litt hyggeligere! :)

Jeg må betale lageret litt ekstra for denne tjenesten, så legg gjerne igjen litt tips hvis du har mulighet til det!

 

Bestill innen  kl12 fredag 17 desember for at postens garanti skal gjelde. Vi sender ut fortløpende etter det også, og i utgangspunktet skal det kunne komme frem hvis det bestilles helgen 18-19 desember også, men vi tør ikke garantere det. 

HENTING/ PICK UP
Det vil være mulig å hente fortsatt, men hentetidene er ikke faste og sykdom ol. kan forekomme, så har du få fleksible dager kan det være lurt å få det sendt før det blir for sent.

GAVEKORT

Hvis du ikke vet helt hva du skal bestille, eller handler for sent til at det kommer frem i tide kan du kjøpe gavekort! 

Under gavekortene har jeg lagt inn bilder du kan printe ut og skrive inn beløp og koden du får på epost. Slik håper jeg det blir en hyggeligere gave å gi!

Nå er det også mulig å bestille fysiske gavekort som kan sendes hvor du kan fylle i koden selv, så får du et finere kort å gi bort.

Nå kan du også bestille Divine fairtrade sjokolader i nettbutikken! Da blir det en ekstra koselig gave å få :) De finner du her!