Mend The World

Vi starter en ny produktserie - Mend the World.

Dette er en produktserie med digitale og fysiske produkter som utvikles og anskaffes for å bidra direkte til mennesker som trenger hjelp. My Visible Mend sitt mål er alltid å jobbe med å bevise at det å bidra positivt i verden kan være lønnsomt og godt for alle involvert. 

Denne produktserien gir deg muligheten til å kreativt forlenge livet på klærne dine, hjelpe vår bedrift å vokse så vi hjelper flere å redusere forbruket sitt og samtidig bidra økonomisk til mennesker i nød. 

I broderi- og reparasjonsserien Mend For Palestine doneres pengene via Operation Olive Branch sitt initiativ for å hjelpe familier i Gaza. De er en frivillig grasrotbevegelse.

Vi donerer til familiers Go Fund Me’s som er registrert gjennom OOB. G.F.M har garantier så skulle noe gå galt og vi får penger igjen så donerer vi til en annen familie. Det er mye vi ikke har makt til å endre, men vi kan bidra til å hjelpe familier å komme seg til trygghet og begynne å gjenoppbygge livene sine.

Vår produktserie er ikke utviklet i samarbeid med OOB, men er et uavhengig initiativ for å støtte deres arbeid.  Lær mer om dem og måter du kan hjelpe via QR koden på baksiden.

Når vi har etablert en del produkter i denne serien skal vi utvide med Mend For Congo, Mend For Sudan osv. 

I tillegg til produkter vi utvikler selv er vi gjerne forhandlere og samarbeidspartnere med andre som jobber mot liknende mål. Ta kontakt på post@myvisiblemend.com hvis du har ideer eller ønsker til hvordan vi kan få til enda mer sammen.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published