REISEPLAN / PROGRAM

Eva’s MendTour

Trenger du bilder til promotering eller liknende? Klikk her

 


REISEPLAN:

Planen vil oppdateres etterhvert som nye arrangementer og liknenende blir planlagt underveis, men de grove linjene er lagt for hvor jeg skal være når og hvem jeg skal bo hos. Sjekk innom her og i andre kanaler (@evakittelsen og @myvisiblemend.no på instagram, tiktok og facebook) for å følge med på hva som skjer og ta kontakt på eva@myvisiblemend.com hvis du ønsker å bidra på en eller annen måte.

AUGUST

ARENDAL
 
14.09 - Jeg starter i Oslo på morgenen og prøver å gjennom sosiale medier eller fra folk på gata, tjene nok til å reise til Arendal. Ankommer Arendal når jeg kommer meg dit.
OPPDATERING: Jeg får en billett av en som ikke kunne bruke sin og uværet Hans og reiser derfor tirsdag morgen 15.08 istedenfor. 
Det betyr at jeg får vært med på #iStillhetForKlima foran stortinget i Oslo kl11-12, som vanlig 😊
I Arendal blir jeg ivaretatt av Carrie Pretorius som driver Klespleie og deler lokale med Kikka Skomakeri. Hun er også i Nordenfjeldske Fibershed og driver av Arendal Fikselaug <3 
Planen for Arendal er først og fremst å sitte og reparere på steder det er umulig for folk å ikke se at jeg sitter og reparerer. Jeg har ingen innlegg eller stands, for planen om å dra hit ble lagt etter fristene for sånne ting. Men praksisen å reparere i ro for hånd er mitt innlegg og budskap. 

Jeg vil såklart også dra innom ulike foredrag og stands. Ta kontakt på instagram @evakittelsen hvis du er der og ønsker å treffes!